Twee restaurants ontruimd na brand in afvoerkanaal Piet Smitkade Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vrijdagavond zijn er twee restaurants aan de Piet Smitkade ontruimd nadat er in een van de afvoerkanalen brand was ontstaan. Vanwege de vele rook is ook in het de parkeergarage de brandmeldinstallatie geactiveerd.

Drie personen hebben tijdens het blussen rook ingeademd, één persoon is voor een extra controle overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer heeft een deel van het afvoerkanaal moeten slopen om de brand te kunnen bestrijden. Bezoekers van het naastgelegen restaurant konden na enige tijd weer binnen. Voor de bezoekers op het brandadres verliep de avond iets minder goed, zij zullen ergens anders een hapje moeten gaan eten.

- Advertisement -

- Advertisement -

Gerelateerd