Vrouw (19) aangehoudenals verdachte ernstig ongeluk Lengweg Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft een 19-jarige vrouw aangehouden voor het doorrijden na een ernstig ongeluk. De vrouw wordt ervan verdacht op donderdagochtend een man te hebben aangereden op de Lengweg in Hoogvliet. Het slachtoffer ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis, de veroorzaker liet deze zwaargewond achter op het wegdek.

De politie had in eerste instantie geen idee wat er was gebeurd. Uiteindelijk bleek dat de man was geschept door een donkerkleurig voertuig. Binnen 24 uur vond de politie de betrokken auto terug, hierop werd de vrouwelijke bestuurder aangehouden. Er wordt onderzocht of ze bewust of onbewust is doorgereden.

- Advertisement -

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd