Man overleden na vuurwerkincident Boerhaavestraat Ridderkerk (video)

Date:

Deel bericht:

Ridderkerk – Een man is op zaterdagavond rond 23.45 uur ernstig gewond op straat aangetroffen in de Boerhaavestraat in Ridderkerk na een incident met vuurwerk. Het slachtoffer is aan zijn verwondingen komen te overlijden, zo heeft de politie later bekend gemaakt.

- Advertisement -

Het afsteken van zwaar vuurwerk door twee mannen liep gisteravond in Ridderkerk slecht af. Het vuurwerk ontplofte in het gezicht van het 24-jarige slachtoffer. Hij raakte hierbij zo gewond dat hij op straat gereanimeerd moest worden en met spoed naar het ziekenhuis moest. Daar overleed hij enkele uren later alsnog aan zijn verwondingen.

De 29-jarige betrokkene uit Alblasserdam stond bij aankomst van de hulpdiensten nog bij het slachtoffer. Hij is even later aangehouden, omdat hij het vuurwerk zou hebben afgestoken.

Even later arriveerde ook een familielid van het slachtoffer. Deze 62-jarige man was dusdanig agressief en emotioneel dat hij de hulpverleners belemmerde in het werk. Hierop hadden agenten geen andere keuze dan om hem aan te houden.

De politie heeft de omgeving afgezet voor onderzoek.. Bij een muurtje aan de overkant van de straat stonden een spade en een flesje bier. De Politie doet onderzoek en vraagt mensen met meer informatie of camerabeelden van het incident, om deze met de recherche te delen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Brandweer uren bezig met “vreemd” luchtje in riool Ridderkerk

Ridderkerk - In de omgeving van de Kerkweg in Ridderkerk is opnieuw melding gemaakt van stankoverlast. Eerder deze...

Forse schade bij aanrijding Rijnsingel Ridderkerk

Ridderkerk - Op de Rijnsingel in Ridderkerk zijn vrijdagmiddag twee automobilisten met elkaar in botsing gekomen. In één...

Zwaargewonde na ongeluk A15 Ridderkerk, weg nog tot 16.00 dicht

Ridderkerk - Donderdagochtend 28 maart rond 12.30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een vrachtwagen en een personenwagen...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...