Veel schade bij eenzijdig ongeval Strevelsweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op zondagochtend heeft een vrouw veel schade veroorzaak met een eenzijdig ongeval op de Strevelsweg in Rotterdam. Zowel de auto als een van de verkeerslichten zijn hierbij beschadigd.

De vrouw reed in de richting van het Zuidplein en wilde bij de verkeerslichten ter hoogte van de Lange Hilleweg omdraaien. Tijdens de draai is de vrouw met flinke vaart tegen de verkeerslichten gebotst. De vrouw is ter plaatsen door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis, wel is ze erg geschrokken. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgesleept en de politie gaat uitzoeken wat er nu exact gebeurt is. Dit was voor de agenten ter plaatsen een erg onduidelijk verhaal. De vrouw was in ieder geval niet onder invloed.

- Advertisement -

- Advertisement -

Gerelateerd