Vrachtwagen rijdt door vangrail en belandt in sloot naast A12 bij Bleiswijk

Date:

Deel bericht:

Bleiswijk – Zondagavond 18 december is een vrachtwagen in een sloot naast de A12 ter hoogte van Bleiswijk tot stilstand gekomen. 

Even voor negen uur raakte de chauffeur door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt. Het kolossale voertuig ramde de vangrail, reed het talud af, over het fietspad en kwam in de sloot tot stilstand. Het is niet bekend of de gladheid een rol heeft gespeeld of dat het ongeval een andere oorzaak had.

- Advertisement -

Door het ongeval raakte de bestuurder bekneld in het voertuig. De brandweer heeft een deur verwijderd om de chauffeur te kunnen bevrijden. Deze kon vervolgens – ondersteund door de brandweerlieden – uit het voertuig komen en naar de ambulance lopen. Het slachtoffer is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Oprit dicht
Door het ongeval is de oprit naar de A12 richting Den Haag afgesloten en is een rijstrook afgesloten. Ook geldt er een snelheidsbeperking op de overige rijstroken.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man gewond na schietincident in woning Nieuwe Maasstraat Schiedam

Schiedam - Zondagavond 3 maart rond 19.12 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Het schietincident vond plaats in een...

Automobilist (23) overleden bij ongeval op Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel (video)

Capelle a/d IJssel - In de nacht van zaterdag op zondag 3 maart is een 23-jarige Rotterdammer komen...

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....