Vrachtwagen rijdt door vangrail en belandt in sloot naast A12 bij Bleiswijk

Date:

Deel bericht:

Bleiswijk – Zondagavond 18 december is een vrachtwagen in een sloot naast de A12 ter hoogte van Bleiswijk tot stilstand gekomen. 

Even voor negen uur raakte de chauffeur door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt. Het kolossale voertuig ramde de vangrail, reed het talud af, over het fietspad en kwam in de sloot tot stilstand. Het is niet bekend of de gladheid een rol heeft gespeeld of dat het ongeval een andere oorzaak had.

- Advertisement -

Door het ongeval raakte de bestuurder bekneld in het voertuig. De brandweer heeft een deur verwijderd om de chauffeur te kunnen bevrijden. Deze kon vervolgens – ondersteund door de brandweerlieden – uit het voertuig komen en naar de ambulance lopen. Het slachtoffer is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Oprit dicht
Door het ongeval is de oprit naar de A12 richting Den Haag afgesloten en is een rijstrook afgesloten. Ook geldt er een snelheidsbeperking op de overige rijstroken.

- Advertisement -

Gerelateerd