Gestolen auto na beroving in Rijpwetering klemgereden in Hendrik-Ido-Ambacht

Date:

Deel bericht:

Rijpwetering – Op de Pastoor van der Plaatstraat heeft op maandagochtend 19 december een woningoverval plaatsgevonden waarbij een voertuig werd weggenomen. Enige tijd later kon de politie twee verdachten met het gestolen voertuig, aanhouden op de A15 ter hoogte van de Crezeepolderweg in Hendrik-Ido-Ambacht.

Omstreeks 10.30 uur drongen twee nog onbekende mannen de woning binnen. Ze bedreigden de bewoner en mishandelden hem. Vervolgens vluchtten zij in zijn voertuig. Na een achtervolging konden zij dankzij een ANPR-hit, in het gestolen voertuig worden aangehouden op de A15 bij Hendrik-Ido-Ambacht.

- Advertisement -

Het slachtoffer raakte bij de overval gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd.

© Koen Jongen – KJfotografie
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd