Tiener met mes steelt scooter met tracker in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van dinsdag op woensdag 21 december is een 19-jarige man aangehouden, nadat hij een vrouw onder bedreiging van een mes van haar scooter was beroofd. Ook had hij daarna een ander persoon bedreigd.

De politie werd gealarmeerd nadat een slachtoffer melding deed dat zij onder bedreiging van een groot mes haar scooter moest afgeven. Terwijl de politie hier een onderzoek naar startte, meldde zich even later een ander slachtoffer. Hij gaf aan bedreigd te zijn door iemand met een mes en gaf hetzelfde signalement.

- Advertisement -

Tracker
Voor de politie was het gelukkig niet lastig om de man te vinden. De scooter die hij had gestolen, had een tracker. Agenten konden live zien hoe de scooter rondreed. Via Overschie was hij onderweg in de richting van Rotterdam Airport.

Nadat agenten hem een stopteken gaven, ging de verdachte ervandoor. Na een achtervolging crashte de man op de gestolen scooter. Hij probeerde nog te voet te ontkomen, maar kon door de agenten worden ingehaald. Nadat agenten dreigden hem te taseren, gaf hij zich toch over.

De man is meerdere strafbare feiten ten laste gelegd: diefstal met geweld, heling, bedreiging, vernieling, verboden wapenbezit en rijden zonder rijbewijs. De 19-jarige verdachte zit vast en wordt verder verhoord.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Gevluchte Spanjaard (36) in Rotterdam aangehouden na eerder ongeval bij Den Hoorn

Regio - Zondagmiddag 3 maart heeft de Politie een 36-jarige man uit Spanje aangehouden, nadat hij eerder op...

Lading van vuilniswagen vliegt in de brand Anatole Franceplaats Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 1 maart rond 15.35 uur is er brand uitgebroken in een vuilniswagen aan de Anatole...

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....