EOD onderzoekt explosief Jan Bijloostraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In het portiek van een studentenflat aan de Jan Bijloostraat met de Zocherstraat en het Marinus Bolkplein in Rotterdam is een explosief aangetroffen. Het explosief werd gevonden nadat er vuurwerk was afgestoken dat de ruiten deed laten breken.

De politie ging in eerste instantie uit van baldadigheid maar trof uiteindelijk in het portiek een metalen pijpje aan waar het vermoeden bestaat dat het om een explosief ging. Hierop werd het Team Explosieven Verkenning opgeroepen, die vervolgens de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) ter plaatse liet komen. Zij hebben onderzoek verricht en het explosief veiliggesteld.

- Advertisement -

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd