Vuurwapens, explosieven en materialen voor hennepkwekerij aangetroffen in woning en bedrijfspand in Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Na een anonieme tip over de mogelijke aanwezigheid van een vuurwapen in een woning aan de Beethovenstraat in Spijkenisse heeft de politie meerdere wapens en explosieven gevonden. Ook zijn in een bedrijfspand materialen gevonden die gebruikt kunnen worden in een hennepkwekerij. Een 43-jarige man is aangehouden.

Tips over vuurwapenbezit zijn van enorm belang in de strijd tegen vuurwapens en vuurwapengeweld. Dankzij een dergelijke tip kon de politie donderdagavond meerdere vuurwapens en explosieven weghalen uit een woning in Spijkenisse.

- Advertisement -

Na het aantreffen van de explosieven zijn het Team Explosieven Verkenning (TEV) en de Explosieve Opruimingsdienst (EOD) ingeschakeld. Zij beoordelen de explosieven en dragen zorg voor een veilige afvoer en het onschadelijk maken van de explosieven.

Ook een bedrijfspand is doorzocht. Hier vond de politie materialen die gebruikt kunnen worden bij een hennepkwekerij. De spullen zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vrouw onder invloed rijdt op verkeersbord en word aangehouden De Kreek Spijkenisse

Spijkenisse - Woensdagmiddag 27 maart rond 17.43 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De ongeval gebeurde op het...

Bestuurder auto raakt onwel en ramt lichtmast Schenkelweg Spijkenisse

Spijkenisse - Een bestuurder is vanavond zwaargewond geraakt nadat deze onwel werd en tegen een lichtmast aan de...

Jongen (16) gewond na steekpartij Baarsveen Spijkenisse

Spijkenisse - Een 16-jarige jongen is woensdagavond ernstig gewond geraakt door een steekpartij op het Baarsveen in Spijkenisse....

Burgemeester Nissewaard legt groeps- en gebiedsverbod op voor 14 uithalers

Burgemeester Foort van Oosten van Nissewaard heeft aan een groep van veertien jonge uithalers voor de periode van...