Man (30) gewond na steekpartij bij kroeg Hoogstraat Schiedam

Date:

Deel bericht:

Schiedam – Een 30-jarige man uit Schiedam is afgelopen nacht gewond geraakt door een steekpartij op de Hoogstraat in Schiedam. Het slachtoffer wilde rond sluitingstijd een kroeg verlaten, waarop er een opstootje ontstond. Tijdens een vechtpartij die daarop volgde werd het slachtoffer in zijn buik gestoken.

De man is door ambulancepersoneel aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft ter plekke onderzoek verricht. Er is goede hoop dat mede door de goede camerabeelden die zijn veiliggesteld een verdachte snel kan worden aangehouden.

- Advertisement -

Het zou nog mooier zijn als deze verdachte zichzelf meldt bij de politie, dat scheelt weer zodat je niet tijdens het kerstdiner wordt opgehaald. Getuigen van het incident kunnen zich eveneens melden bij de politie.

Update: Man (30) aangehouden als verdachte voor steekpartij Hoogstraat Schiedam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd