Tientallen cobra’s, vuurwapens en knalpatronen aangetroffen tijdens fouilleeractie Olympiaweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op zaterdagavond 24 december vond een preventief fouilleeractie plaats op de Olympiaweg onder het Coen Moulijn viaduct. Naar aanleiding van deze actie zijn ruim 100 knalpatronen, 4 voorwerpen gelijkend op vuurwapens en enkele tientallen Cobra 6 aangetroffen. De eigenaar van de spullen, een 23-jarige man uit Rotterdam, is aangehouden.

Agenten hielden tijdens de actie rond 21.30 uur een personenauto staande. In dit voertuig vonden agenten een aantal patronen voor in een wapen. Toen gevraagd werd naar het wapen dat bij de patronen hoort, verklaarde de bestuurder dat er in een busje ergens anders in Rotterdam meerdere wapens lagen. Andere agenten gingen op het voertuig af en troffen daar inderdaad een viertal voorwerpen gelijkend op echte vuurwapens (en voor afdreiging geschikt) aan. Ook werden er ruim 100 knalpatronen en enkele tientallen Cobra 6 aangetroffen. De bestuurder van het voertuig bij de preventief fouilleeractie, een 23-jarige man uit Rotterdam, is aangehouden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Meerdere gewonden na aanrijding op kruispunt Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Zondagmiddag 19 mei rond 18.25 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Meyenhage in Rotterdam. Een...

Persoon gewond na ongeluk op de A15 Charlois

Rotterdam - Zondagavond even na 18:00 heeft er een ongeluk plaatsgevonden op de snelweg A15 in de richting...

Bewoners en brandweerman gewond bij woningbrand aan Eemstein in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van zaterdag op zondag zijn drie personen, waaronder een brandweerman, gewond geraakt bij...

Café Ons Stekkie Herenwaard Rotterdam doorzeefd met kogels, wie weet meer?

Rotterdam - Vrijdag, net na middernacht, is er geschoten op een café aan de Herenwaard in IJsselmonde. De...