Dode man in woning Zilverschoon Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet – Hulpverleners hebben op tweede kerstdag het stoffelijk overschot van een man aangetroffen in een woning aan de Zilverschoon in Rotterdam-Hoogvliet. De hulpverleners gingen op pad nadat een buurtbewoner had aangeven dat deze de man al een tijdje niet meer hadden gezien.

Bij het betreden van zijn woning werd het stoffelijk overschot van de man aangetroffen. Het is niet bekend hoelang geleden de man al is overleden en waardoor. De politie is in de woning een grootschalig onderzoek gestart, dit is gebruikelijk bij de vondst van een stoffelijk overschot. Forensisch Medewerkers krijgen maar één keer de kans om goed onderzoek te kunnen doen.

- Advertisement -

Foto’s: Marco Smits

Foto’s: Kevin – meer op 112-Rijnmond

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd