Drie doden en zwaargewonde na ernstig ongeluk Groene Kruisplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een zeer ernstig ongeluk het Groene Kruisplein in Rotterdam zijn drie personen om het leven gekomen. Een vierde slachtoffer is zeer ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht.

De slachtoffers zijn een 35-jarige vrouw uit Spijkenisse, een 36-jarige man uit Helmond en een 7-jarig meisje uit Spijkenisse. Een 28-jarige man uit Den Haag is een vierde slachtoffer, hij is zwaargewond geraakt en kwam uit een andere auto.

- Advertisement -

Rond zes uur op Tweede Kerstdag vond het ongeluk plaats. Het vermoeden bestaat dat de twee auto’s heel hard frontaal op elkaar zijn gebotst. De brandweer, meerdere ambulances en het Mobiel Medisch Team werden ingezet om de slachtoffers te helpen. Voor drie personen bleek medische hulp niet meer mogelijk te zijn. Het vierde slachtoffer is uit de auto geknipt en met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd. Het Groene Kruisplein en alle op- en afritten zijn volledig afgezet. De politie gaat een groot onderzoek starten, die een flink deel van de dag gaat in beslag gaat nemen.

Foto: meer op 112Rijnmond

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd