Woning aan Quadenoord in Rotterdam-zuid beschoten

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Maandagmiddag 26 december is een woning aan de Quadenoord in Rotterdam-zuid beschoten. De politie is op zoek naar getuigen.

Volgens de politie werden er rond twee uur schoten gehoord. Bij een woning zijn meerdere inslagen aangetroffen in de ruiten van de woning. Er raakte gelukkig niemand gewond. Of er iemand ten tijde van de beschieting thuis was, is niet bekend.

- Advertisement -

Agenten hebben de straat doorzocht, maar troffen geen hulzen aan. Uiteraard is er wel een onderzoek opgestart om te achterhalen wie er heeft geschoten en wat de aanleiding hiervoor is geweest.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar mensen die meer weten of camerabeelden hebben. Tips doorgeven aan de politie kan via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Drie aanhoudingen in groot drugsonderzoek Rotterdam-Zuid

Rotterdam Zuid - De politie heeft dinsdag 16 april jl. drie mannen aangehouden in een groot drugsonderzoek. De...

Gewonde na steekpartij, politie vindt ook vuurwapen Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij op de Putselaan in Rotterdam is vrijdagavond rond 18.20 uur een persoon gewond...

Jongen (12) steekt jongen (11) neer Spoorweghaven Rotterdam

Rotterdam - Een 12-jarige jongen heeft woensdagavond een 11-jarige leeftijdsgenoot neergestoken. De steekpartij vond plaats op de Spoorweghaven...

Ruit van woning gesneuveld na explosie Feijenoordkade

Rotterdam - Bij een woning aan de Feijenoordkade in Rotterdam heeft donderdagavond net voor middernacht een explosie plaatsgevonden....