Aanhoudingen na vondst overleden vrouw in woning Treek Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De Politie heeft twee mannen uit Rotterdam aangehouden, nadat maandagavond 26 december een overleden vrouw werd aangetroffen in een woning aan de Treek in Rotterdam. Agenten vonden de vrouw na een melding van een schietincident.

Maandagavond ontving de Politie rond tien voor zeven een melding dat er geschoten zou zijn op de Treek. Toegesnelde agenten troffen in een woning een overleden vrouw aan. Het gaat om de 43-jarige bewoonster van de woning. Twee jonge kinderen die eveneens in de woning aanwezig waren, zijn opgevangen.

- Advertisement -

De Politie blijft nog vaag in het oordeel of de vrouw daadwerkelijk is doodgeschoten, maar noemt dit ‘waarschijnlijk’.

Aanhouding
In het onderzoek naar het incident zijn twee mannen uit Rotterdam aangehouden. Een 44-jarige man is aangehouden en zou de vermoedelijke schutter zijn geweest, aldus de Politie. Daarnaast is een 52-jarige man aangehouden voor betrokkenheid. Diens woning aan de Jufferkade is doorzocht op sporen. In die woning is ook een vuurwapen in beslag genomen.

De Politie zegt nog rekening te houden met meerdere scenario’s. Mensen die mogelijk meer informatie hebben, worden gevraagd dit door te geven.

- Advertisement -

Gerelateerd