Gewonden na explosie in woning Van der Schellingstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Dinsdagavond 27 december is er een explosie geweest in een woning aan de Van der Schellingstraat. Hierbij zijn enkele personen lichtgewond geraakt. De politie is een onderzoek gestart.

Het is iets voor half twaalf in de avond als de politie melding krijgt van een explosie in een woning. Als de agenten ter plaatse komen treffen zij een enorme ravage aan. De bewoners, een 61-jarige man, 49-jarige vrouw en hun 5 kinderen, werden opgeschrikt door een enorme knal. Door de ontstane ravage raakte een enkeling lichtgewond. Gelukkig konden zij ter plekke worden behandeld. Wat de toedracht is en waarom het dit gezin is overkomen wordt uitgebreid onderzocht door het onderzoeksteam.
De forensische opsporing heeft gedurende het onderzoek kunnen vaststellen dat er zwaar illegaal vuurwerk is gebruik om de explosie te veroorzaken.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Zeer grote brand op volkstuinenvereniging Vreelust Tjalklaan Rotterdam

Rotterdam - op Volkstuinvereniging Vreelust aan de Tjalklaan in Rotterdam is dinsdagavond een grote brand uitgebroken. Er zouden...

Getuigenoproep na meerdere vernielingen in de wijk Ommoord in Rotterdam

Rotterdam - De Rotterdamse wijk Ommoord wordt op dit moment geteisterd door een reeks vernielingen van ruiten van...

Opnieuw explosie bij woning Jacques Dutilhweg Rotterdam

Rotterdam - Voor de tweede nacht op rij is er afgelopen nacht een explosief tot ontploffing gebracht bij...

Breuk in waterleiding zorgt voor nieuwe inzet hulpdiensten Schammenkamp Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagavond 17 februari rond 21.05 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een vreemde...