Ravage na explosie in portiek Hondiusstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bewoners van de Hondiusstraat in Rotterdam-West zijn zich afgelopen nacht rond 04.00 uur kapot geschrokken nadat er een explosie was afgegaan in een portiek. De explosie was zo krachtig dat alle ramen en zelfs kozijndelen op straat terecht kwamen.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse, dit vanwege de rookontwikkeling. Van brand bleek uiteindelijk geen sprake te zijn. Er is voor zover bekend niemand gewond geraakt.

- Advertisement -

De politie heeft de omgeving afgezet en medewerkers van de Forensische Opsporing en het Team Explosieven Verkenning hebben onderzoek verricht. Bouw en woningtoezicht is in kennis gesteld om de schade te herstellen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd