Café Proosje vernield door brand Hoogstraat Schiedam

Date:

Deel bericht:

Schiedam – Een flinke brand heeft afgelopen nacht café Proosje aan de Hoogstraat in Schiedam zwaar beschadigd. Het vermoeden bestaat dat de brand is aangestoken.

Rond 04.00 uur vannacht werd de brandweer gealarmeerd voor brand in het café. Bij aankomst stond een groot gedeelte van de voorgevel in de brand. De brandweer had bijna een uur nodig om de brand te blussen.

- Advertisement -

Bij de deur werd een jerrycan aangetroffen. De politie gaat uit van mogelijke brandstichting. Voor de deur van het café vond recent geleden nog een steekpartij plaats. Een 30-jarige man werd toen aangehouden nadat hij een andere man in zijn buik had gestoken. De politie ziet vooralsnog geen verband tussen de brand en de steekpartij.

Foto’s: Kevin meer op 112-rijnmond

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd