Verdachte dodelijk ongeluk Groene Kruisplein reed te hard, door rood en onder invloed

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De 28-jarige Hagenaar die vastzit voor het veroorzaken van een dodelijk ongeluk op het Groene Kruisplein in Rotterdam, reed te hard, negeerde het rode verkeerslicht en was onder invloed van alcohol achter het stuur. Bij het ongeluk kwamen drie personen om het leven. Het ging om een kind van 7, een vrouw van 36 en een 35 jarige man. 

Het ongeluk gebeurde op tweede kerstdag. Het drietal werd toen door de bestuurder in een Volkswagen Polo in hun Toyota keihard van de weg gereden. Van de auto van de slachtoffers was niets meer over. Ook de auto van de verdachte was zwaar beschadigd geraakt. Hij moest eveneens naar het ziekenhuis worden gebracht, daar werd hij aangehouden toen bleek dat hij onder invloed verkeerde.

- Advertisement -

De rechter-commissaris heeft besloten dat de verdachte nog langer vast blijft zitten. Hij wordt officieel verdacht van het veroorzaken van een dodelijk ongeluk.

De familie van de drie slachtoffers zijn een inzamelingsactie begonnen om de uitvaart te bekostigen. De slachtoffers hadden geen uitvaartverzekering afgesloten. De inzamelingsactie staat op het moment van schrijven al op 38.000 euro waar 30.000 het streven was.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd