Vrouw (90) vastgebonden tijdens overval in woning Bovenkerkseweg Stolwijk

Date:

Deel bericht:

Stolwijk – Een 90-jarige bewoonster is afgelopen nacht in haar woning aan de Bovenkerkseweg in Stolwijk overvallen. Ze werd tijdens de overval enige tijd vastgebonden door haar belagers.

De politie werd rond 03.00 uur gealarmeerd dat ze was overvallen. De verdachten twee mannen waren er op dat moment met geld en sieraden vandoor. Er is een uitgebreid onderzoek gestart, maar er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

- Advertisement -

De politie is op zoek naar meer informatie die het onderzoek kan helpen en komt graag in contact met getuigen. Het incident vond plaats tussen 02.45 en 03.45 uur. De Bovenkerkseweg in Stolwijk is een doodlopende weg, dus het is aannemelijk dat de daders gevlucht zijn in de richting van de dorpskern van Stolwijk. Maakt u gebruik van een deurbelcamera en woont u op of in de omgeving van de Bovenkerkseweg? Deel dan de beelden en eventuele andere tips met de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd