Wilde achtervolging vanaf A20 eindigt in van Staverenstraat Rotterdam-Overschie

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft in de Van Staverenstraat in Rotterdam-Overschie een man na een achtervolging vanaf de A20 aangehouden. De bestuurder was op de A20 door een afzetting heengereden, daar was op dat moment een ongeluk gebeurd. 

Agenten wilden de man op de A20 staande houden, maar deze ging er op hoge snelheid vandoor en reed daarbij bijna een agent aan. Agenten sprongen in de auto en startten een achtervolging. Deze ging vervolgens op hoge snelheid Overschie in.

- Advertisement -

De bestuurder reed zo roekeloos dat hij zelfs over stukken stoep reed om aan de politie te ontkomen. In de van Staverenstraat ontstond er een botsing tussen een politiewagen en de auto van de verdachte, de bestuurder kon worden aangehouden.

Er zou tijdes de rit drugs uit het voertuig zijn gegooid. In de nabijheid van de auto werd een vuurwapen aangetroffen. De man zit vast voor verschillende feiten. De auto van de verdachte is in beslag genomen. Deze is door zijn vluchtpoging zwaar beschadigd geraakt.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd