Gewonde na brand in seniorencomplex Eikenlaan Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Bij een brand in een seniorencomplex aan de Eikenlaan in Spijkenisse is in de nacht van vrijdag op zaterdag een bewoner gewond geraakt. De brand ontstond rond 03.00 uur op de 5e verdieping in één van de appartementen in het complex.

De brandweer werd gealarmeerd door de automatische brandmelders. Al snel werd duidelijk dat er rook uit de woning kwam. De brandweer schaalde op naar middelbrand, en twee ambulances en het Mobiel Medisch Team rukten mee uit.

- Advertisement -

De bewoner van het appartement is door ambulance- en het MMT personeel behandeld. Hierna is het slachtoffer met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De brand zelf was met een half uurtje geblust. Hoe deze is ontstaan is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd