Rotterdammer (25) alsnog overleden na schietpartij Huniadijk Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Het 25-jarige slachtoffer van de schietpartij afgelopen dinsdag op de Huniadijk in Rotterdam is alsnog overleden aan zijn verwondingen, dat meldt het Openbaar Ministerie.

De man raakte ernstig gewond, maar wist nog op eigen kracht naar het Maasstad ziekenhuis te rijden. Getuigen hadden inmiddels contact opgenomen met de politie. Die trof ter plekke niets aan. Een instap in een woning leverde ook geen aanhouding op.

- Advertisement -

Uiteindelijk nam de politie twee voertuigen in beslag. Niet veel later werd een 24-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij wordt als hoofdverdachte beschouwd, het OM legt hem moord danwel doodslag ten laste.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd