Twee personen zwaargewond bij eenzijdig ongeval Vaanweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Voor twee mannen is het nieuwe jaar slecht begonnen, zij botste op nieuwjaarsdag rond 06.15 uur met hoge snelheid tegen de verkeerslichten op de Vaanweg. Toen de hulpdiensten arriveerde lag de bijrijder met hevige pijn aan zijn benen naast het voertuig en was slecht aanspreekbaar. Vanwege mogelijke beknelling van de bestuurder werd de brandweer ook opgeroepen, deze kon met onverrichte zaken terug naar de kazerne. De bestuurder kon gelukkig zelf uit zijn voertuig komen.

Beide heren zijn voor verder onderzoek met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Vanwege de harde klap hangen de verkeerlichten een borden gevaarlijk over de weg, hierdoor zijn vijf van de zes rijbanen in de richting van Zuidplein en de Victor Hugoweg afgesloten. De Verkeersongevallen Analyse zal ter plaatsen onderzoek komen verrichten naar de toedracht van het ongeval.

- Advertisement -

Hoelang de rijbanen en Victor Hugoweg dicht blijven is niet bekend.

- Advertisement -

Gerelateerd