Politie treft auto met gestolen kentekenplaten in Rotterdam-Zevenkamp

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft op 2 januari een auto aangetroffen met daarop gestolen kentekenplaten van een andere auto. De agenten controleerden de auto na meldingen van overlast op de betreffende locatie.

Op Instagram schrijven ze, dat de auto op zich niet heel vreemd was. Maar gezien de eerder gemelde overlast op de betreffende locatie besloten ze om de geparkeerde auto met daarin een persoon te controleren.

- Advertisement -

Terwijl de auto werd nagetrokken bleek dat de kentekenplaten waren gestolen. Bij een verdere controle in de auto werden er in de kofferbak nog twee jerrycans aangetroffen. Deze worden meestal gebruikt voor tanken zonder te betalen. Ook lag er een flinke hoeveelheid medicijnen – vermoedelijk bedoeld voor illegale verkoop – in de auto.

De persoon in de auto werd aangehouden en de goederen en auto zijn in beslag genomen. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

De politie laat weten dat verdachte situaties zoveel mogelijk gemeld moeten worden. Zo krijgt de politie een beter inzicht op overlastlocaties en andere zaken.

- Advertisement -

Gerelateerd