Politie treft auto met gestolen kentekenplaten in Rotterdam-Zevenkamp

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft op 2 januari een auto aangetroffen met daarop gestolen kentekenplaten van een andere auto. De agenten controleerden de auto na meldingen van overlast op de betreffende locatie.

Op Instagram schrijven ze, dat de auto op zich niet heel vreemd was. Maar gezien de eerder gemelde overlast op de betreffende locatie besloten ze om de geparkeerde auto met daarin een persoon te controleren.

- Advertisement -

Terwijl de auto werd nagetrokken bleek dat de kentekenplaten waren gestolen. Bij een verdere controle in de auto werden er in de kofferbak nog twee jerrycans aangetroffen. Deze worden meestal gebruikt voor tanken zonder te betalen. Ook lag er een flinke hoeveelheid medicijnen – vermoedelijk bedoeld voor illegale verkoop – in de auto.

De persoon in de auto werd aangehouden en de goederen en auto zijn in beslag genomen. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

De politie laat weten dat verdachte situaties zoveel mogelijk gemeld moeten worden. Zo krijgt de politie een beter inzicht op overlastlocaties en andere zaken.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...