Woonboerderij met meerdere woningen verwoest Noordzijde Noordeloos

Date:

Deel bericht:

Noordeloos – Een woonboerderij aan de Noordzijde in Noordeloos is in de nacht van dinsdag op woensdag compleet verwoest door brand. Alleen de gevels van het pand zijn blijven staan. Rond 00.45 uur ontstond er brand in de rieten kap van de boerderij, als snel was er sprake van een uitslaande brand.

De brandweer schakelde nog een speciaal team voor het bestrijden van branden in een rieten kap in, maar de brand greep zo snel om zich geen dat de woonboerderij, waar meerdere woningen in worden gehuisvest, gecontroleerd heeft moeten laten uitbranden.

- Advertisement -

Pas rond 06.00 uur was de brand pas onder controle. De brandweer is toen begonnen om met een kraan de boerderij uit elkaar te trekken zodat alle brandende resten geblust kunnen worden.

Voor de gedupeerden is stichting Salvage ingeschakeld.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd