Politie houdt tweede verdachte aan voor schietincident Huniadijk Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Voor het schietincident dat plaats vond in een woning aan de Huniadijk op dinsdag 27 december, is een tweede verdachte aangehouden. Het betreft een 24-jarige Rotterdammer. De politie doet onderzoek naar zijn betrokkenheid.

Bij dit incident kwam een 25-jarige Rotterdammer om het leven. Eerder werd al een andere verdachte aangehouden. Hij zit in bewaring.

- Advertisement -

Onderzoek
Over de toedracht, wat vooraf ging aan het schietincident en wie nog meer betrokken zijn, is nog veel onduidelijk. Dezelfde avond startten agenten uitgebreid sporenonderzoek in de woning aan de Huniadijk en spraken met getuigen. Twee mogelijk betrokken auto’s zijn voor onderzoek in beslag genomen.

Getuigen en beelden nog steeds welkom
Een team van twintig rechercheurs doet onderzoek naar de toedracht. Daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken. Was u getuige? Heeft u mensen zien wegrijden of wegrennen? Heeft u andere informatie? Laat het ons weten. Ook camerabeelden van een bewakingscamera, dashcam of bijvoorbeeld deurbelcamera zijn welkom, vooral uit de directe omgeving van de Huniadijk. U kunt uw informatie delen via 0900-8844, via de gratis tiplijn 0800-6070 of gebruik onderstaande mogelijkheden.

U kunt ook vertrouwelijk en anoniem praten met het Team Criminele Inlichtingen. Bel dan 0900-8844 en vraag naar het Team Criminele Inlichtingen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man gewond na schietincident in woning Nieuwe Maasstraat Schiedam

Schiedam - Zondagavond 3 maart rond 19.12 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Het schietincident vond plaats in een...

Automobilist (23) overleden bij ongeval op Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel (video)

Capelle a/d IJssel - In de nacht van zaterdag op zondag 3 maart is een 23-jarige Rotterdammer komen...

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....