Man raakt zwaargewond na aanval van eigen hond Olmendaal Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een hond heeft zaterdagmiddag voor veel paniek gezorgd in een woning aan de Olmendaal in Rotterdam-Vreewijk. Een man en een vrouw werden daar door een eigen hond aangevallen. Ze hebben nog geprobeerd om zelf het beestje rustig te krijgen maar is niet gelukt. De bewoners zijn naar de bovengelegen etage gevlucht en belde het alarmnummer.

Omdat de hond nog los in de woning liep is de hulp van een hondengeleider van de politie erbij geroepen. Nadat zij de voordeur hadden geforceerd zijn meerdere agenten de woning binnen gegaan. Omdat de hond zo agressief was waren de agenten genoodzaakt hun taser te gebruiken maar had geen effect op de hond waarna er besloten is om het beestje dood te schieten.

- Advertisement -

De man die zwaargewond geraakte aan zijn hand is met spoed overgebracht naar ziekenhuis. De vrouw, die zelf ook onder het bloed zat, is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis omdat niet helemaal duidelijk of zij ook gewond was geraakt.

- Advertisement -

Gerelateerd