Man raakt zwaargewond na aanval van eigen hond Olmendaal Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een hond heeft zaterdagmiddag voor veel paniek gezorgd in een woning aan de Olmendaal in Rotterdam-Vreewijk. Een man en een vrouw werden daar door een eigen hond aangevallen. Ze hebben nog geprobeerd om zelf het beestje rustig te krijgen maar is niet gelukt. De bewoners zijn naar de bovengelegen etage gevlucht en belde het alarmnummer.

Omdat de hond nog los in de woning liep is de hulp van een hondengeleider van de politie erbij geroepen. Nadat zij de voordeur hadden geforceerd zijn meerdere agenten de woning binnen gegaan. Omdat de hond zo agressief was waren de agenten genoodzaakt hun taser te gebruiken maar had geen effect op de hond waarna er besloten is om het beestje dood te schieten.

- Advertisement -

De man die zwaargewond geraakte aan zijn hand is met spoed overgebracht naar ziekenhuis. De vrouw, die zelf ook onder het bloed zat, is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis omdat niet helemaal duidelijk of zij ook gewond was geraakt.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man gewond na schietincident in woning Nieuwe Maasstraat Schiedam

Schiedam - Zondagavond 3 maart rond 19.12 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Het schietincident vond plaats in een...

Automobilist (23) overleden bij ongeval op Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel (video)

Capelle a/d IJssel - In de nacht van zaterdag op zondag 3 maart is een 23-jarige Rotterdammer komen...

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....