Zwaargewonde na schietpartij op Hoge Filterweg in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zaterdagmiddag 7 januari is een man zwaargewond geraakt bij een schietpartij op de Hoge Filterweg in Rotterdam. De daders zijn nog niet gepakt.

Om half drie werd vanaf een parkeerplaats op de Hoge Filterweg meermaals geschoten. Het slachtoffer, een 69-jarige Rotterdammer, was met twee anderen. Alleen het ene slachtoffer werd geraakt.

- Advertisement -

Het slachtoffer werd direct met de auto van een familielid naar het IJsselland Ziekenhuis gereden. Daar werd hij opgevangen door het medische personeel. Het MMT ging ook daarheen. Daarna is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het Erasmus MC.

Tekst gaat verder onder foto

Twee verdachten
Volgens getuigen zouden de twee daders in een witte auto zijn weggereden. De vluchtauto is even later in de wijk Kralingse Veer aangetroffen. Zowel deze auto als de auto van het slachtoffer zijn in beslag genomen voor sporenonderzoek.

De daders zijn nog voortvluchtig. De politie komt graag in contact met mensen die meer weten of iets gezien hebben. Ook camerabeelden uit de omgeving zijn welkom. Tips kunnen worden doorgegeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd