Explosie vernielt gevel winkelpand Tiendstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Omwonenden van de Tiendstraat in Rotterdam zijn afgelopen nacht opgeschrikt door een gigantische explosie. Rond 04.20 uur werd de brandweer afgelopen nacht opgeroepen voor een mogelijke brand na de explosie.

De brandweer was snel ter plekke en het brandje kon snel worden geblust. Op straat was het een ravage aldaar de ruiten eruit waren geblazen. Wat er precies is gebeurd is niet bekend, de politie heeft de straat afgezet voor onderzoek.

- Advertisement -

In de winkel zou de gasmeter al dichtgedraaid zijn geweest. Een explosie van gas is niet waarschijnlijk. Het vermoeden bestaat dat er een explosief naar binnen is gegooid en tot ontploffing is gebracht.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd