Basisschool De Wegwijzer in Krimpen aan de Lek ontruimd na brand op toilet

Date:

Deel bericht:

Krimpen aan de Lek –  Basisschool De Wegwijzer in Krimpen aan de Lek is maandagmorgen ontruimd nadat er brand was ontstaan op het toilet. De brand brak rond 11.30 uur uit, de aanwezige BHV in de school besloot om de leerlingen direct naar buiten te laten gaan.

De brandweer was snel ter plaatse en had het vuur snel onder controle. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. De politie gaat onderzoek doen hoe de brand heeft kunnen ontstaan. Stichting Salvage helpt de school met de schoonmaak en verdere afhandeling van het incident.

- Advertisement -

De kinderen werden ergens anders opgevangen, hun ouders hebben ze daar opgehaald.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd