Bestuurder zwaargewond na éénzijdig ongeluk Zeedijk Oudenhoorn

Date:

Deel bericht:

Oudenhoorn – Een automobilist is afgelopen nacht zwaargewond geraakt na een éénzijdig ongeluk op de Zeedijk in Oudenhoorn. Rond 01.00 uur werden de hulpdiensten opgeroepen dat er een auto te water was geraakt.

De brandweer, politie en ambulancedienst gingen met spoed ter plaatse. Daar troffen zij een auto aan die zwaar beschadigd was geraakt. In de auto werd een slachtoffer aangetroffen, deze is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

De brandweer heeft voor de zekerheid het water nog doorzocht, er werd niemand anders meer aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd