Mannen beroven persoon op het Ringvaartpark in Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Aan het Ringvaartpark heeft zondagavond rond 23.45 uur een beroving plaats. Twee mannen dreigden met een vuurwapen en eisten waardevolle spullen van het slachtoffer. Ze gingen er met een aantal sieraden vandoor op een scooter richting de Klaas Klinkertweg, en daarna linksaf in de richting van de Burgemeester van Beresteijnlaan/het Schollebos.

Na de melding werd direct naar de daders gezocht, maar dat leverde nog geen aanhoudingen op. Er is een buurtonderzoek gestart en aan mensen in de omgeving en langs de vluchtroute wordt gevraagd of ze hun bewakings-, deurbel- of dashcambeelden willen bekijken om te zien of daar iets op staat dat kan helpen bij het onderzoek. Mogelijk waren de twee verdachten op de zwarte scooter al voor de beroving in de omgeving.

- Advertisement -

Getuigen omschrijven de verdachten als volgt.
Dader 1: rond 1.80m, dun postuur, zwart gekleed, trainingsbroek, lichtgrijs trainingsvest met donkergrijs vlak op de borst, zwarte helm.
Dader 2: ook ongeveer 1.80m, dun postuur, mogelijk begin 20, maar kan ook jonger zijn, zwart gekleed, trainingsbroek, zwarte jas; soort puffer jas met capuchon, lichte huidskleur.

Heb je iets gezien, iets gehoord of beeldmateriaal dat de politie kan helpen bij dit onderzoek? Laat het hen weten via politie.nl. Dit kan ook anoniem.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd