Zeven uithalers opgepakt tijdens nachtelijke actie Maasvlakte Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Medewerkers van de Zeehavenpolitie en de Douane hebben afgelopen nacht 7 uithalers aangehouden op de Maasvlakte in Rotterdam. Zij worden ervan verdacht plannen gehad te hebben om drugs uit zeecontainers te halen.

Van de zeven verdachten was er 1 persoon minderjarig. De aangehouden verdachten zijn overgedragen aan de recherche voor onderzoek.

Uithalers worden vaak ingezet door criminele organisaties om illegaal het haventerrein te betreden om daar drugs uit containers te halen. Uithalers maken zich schuldig aan een ernstig misdrijf, krijgen een aantekening op hun strafblad en riskeren gevangenisstraf.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd