Fotograaf belaagd bij melding autobrand Ring Simonshaven

Date:

Deel bericht:

Simonshaven – Op de Ring in Simonshaven heeft donderdagmiddag een auto korte tijd in brand gestaan. Iemand was bezig met onderhoudswerkzaamheden aan het voertuig waardoor er vermoedelijk tijdens laswerkzaamheden brand ontstond.

Bij aankomst van de brandweer bleek de brand al te zijn geblust met een poederblusser. Bij het incident is onze fotograaf weggeduwd door de bewoner van het huis. Hij zei dat hij geen zin had in een ramptoerist voor de deur en eiste dat hij zijn foto’s zou verwijderen. De man bleef zich agressief gedragen waarop de fotograaf 112 heeft gebeld. Politieagenten zijn ter plaatse gekomen en met de man in gesprek gegaan. De fotograaf heeft besloten om op een later moment aangifte te doen.

- Advertisement -

Journalisten moeten, hoe vervelend dat ook kan zijn, altijd ongehinderd hun werk kunnen doen. De redactie heeft inmiddels contact gehad met de afdeling communicatie.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd