TPE valt woning Vlinderstraat Rotterdam binnen na melding van steekpartij

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een vrouw heeft op woensdagavond de politie gebeld dat ze gewond zou zijn geraakt na een steekpartij in een woning aan de Vlinderstraat in Rotterdam. De vrouw was op dat moment zelf te voet gevlucht naar de Dr. Zamenhofstraat.

Agenten troffen de vrouw aan, en een ambulance kwam ter plaatse. Daar bleek dat de vrouw niet gestoken was, maar wel een lichte verwonding had opgelopen. Ondertussen viel het Team Parate Eenheid (TPE) op aanwijzen van de vrouw een woning in de Vlinderstraat binnen. Daar waren meerdere personen aanwezig, maar niemand voldeed aan het signalement.

- Advertisement -

De vrouw bleek uiteindelijk betrokken te zijn geweest bij een vechtpartij. Ze wilde geen aangifte doen van het incident. De politie doet dan ook geen verder onderzoek.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd