Zoon aangehouden nadat hij ambulancepersoneel aan valt Hillelaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Ambulancepersoneel is donderdagmiddag lastig gevallen terwijl zij in een supermarkt aan de Hillelaan in Rotterdam een vrouw aan het verzorgen waren. Haar 31-jarige zoon gedroeg zich agressief naar de medewerkers waarop ze zich genoodzaakt zagen de politie in te schakelen.

Meerdere politie-eenheden kwamen met spoed ter plaatse. De man was op dat moment al verdwenen. Inmiddels was duidelijk dat hij een woning was binnen gegaan. Het Team Parate Eenheid heeft de man uit zijn woning gehaald. Hem wordt bedreiging en mishandeling van hulpverleners ten laste gelegd.

- Advertisement -

De onwel geworden moeder is naar het ziekenhuis gebracht.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd