Grote brand legt meerdere bussen in de as Griffioenlaan Utrecht

Date:

Deel bericht:

Utrecht – Een grote brand heeft vrijdagmorgen rond 04.50 uur meerdere stadsbussen in busstalling Westraven aan de Griffioenlaan in Utrecht verwoest. Volgens de brandweer zijn er zeker veertien bussen verloren gegaan.

De brand heeft grote gevolgen voor de dienstregeling van vervoerder U-OV. Bussen die vanuit Westraven vertrekken rijden niet, hierdoor moeten een groot aantal reizigers op zoek naar ander vervoer.

- Advertisement -

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling. De brandweer schaalde op naar zeer grote brand. Door de inzet van veel mankracht is voorkomen dat de brand oversloeg naar een gebouw. Onderzoek moet uitwijzen waardoor de brand is ontstaan.

Foto’s: Remco Gerritsen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd