Twee mannen zwaargewond bij steekpartij Willem Hedaweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een ruzie op een parkeerplaats aan de Willem Hedaweg in Rotterdam-Overschie is zaterdagavond uitgemond in een steekpartij. Twee mannen raakten door het incident zwaargewond en zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Op de parkeerplaats ligt een jas. Eromheen ligt een flinke plas met bloed. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben de plaats delict onderzocht en sporen veiliggesteld. Ook een auto met een buitenlands kenteken is door de politie onderzocht. Deze is vermoedelijk van de betrokkenen.

- Advertisement -

De politie weet niet hoe ernstig de slachtoffers gewond zijn geraakt. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden.

Foto’s: Norbert Verhoeff

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd