Automobilist getaserd op Schiedamsedijk in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft zaterdagavond rond 21.00 uur op de Schiedamsedijk een automobilist klem gereden en aangehouden. De bestuurder moest worden getaserd tijdens de aanhouding.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat agenten een melding kregen van een auto die zonder verlichting reed. De automobilist kreeg hierop een stopteken en moest een blaastest afleggen. Toen bleek dat hij onder invloed verkeerde, deelden agenten mee dat de man werd aangehouden.

- Advertisement -

De 19-jarige verdachte uit Schiedam verzette zich vervolgens en agenten waren genoodzaakt het stroomstootwapen in te zetten. Ook toen een ambulance ter plaatse kwam om de man te controleren na de stroomstoot, bleef de man agressief. Hierop werd de man alsnog in de boeien geslagen.

De man is na de controle ter plaatse meegenomen naar het bureau. Daar zal worden vastgesteld in hoeverre de jonge Schiedammer onder invloed verkeerde. De Schiedamsedijk was in de richting van de Coolsingel ten tijde van het incident afgesloten.

- Advertisement -

Gerelateerd