Getuigen gezocht van beschieting pand aan Dordtselaan in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Maandagochtend 16 januari zijn kogelinslagen en hulzen aangetroffen bij een pand aan de Dordtselaan. De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden. Ook camerabeelden zijn welkom.

Vanochtend merkte de eigenaar op dat er kogelinslagen zaten in het raam en dat er hulzen op de grond lagen. De politie is een onderzoek gestart naar de beschieting.

- Advertisement -

Uit een buurtonderzoek is gebleken dat er zondagavond knallen zijn gehoord. Mogelijk heeft de schietpartij toen plaatsgevonden.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die meer weten. Mogelijk heeft u iets gezien of gehoord, of heeft u camerabeelden uit de omgeving. Tips doorgeven kan via 0900-8844 of via het online tipformulier. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd