Drie gewonden na verkeersruzie Weena Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een verkeersruzie in het centrum van Rotterdam is uitgemond in een ongeluk waarbij één van de betrokken partijen over de kop sloeg. Het ongeluk gebeurde op het Weena in Rotterdam.

Door het ongeluk raakten drie mensen gewond, één van hen moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De tegenpartij was in eerste instantie doorgereden maar kwam uiteindelijk toch terug naar het ongeluk.

- Advertisement -

Er ontstond opnieuw een ruzie, waarbij de politie de betrokkenen meerdere keren uit elkaar moest halen. De bestuurder van de auto die over de kop is geslagen, is aangehouden voor het vermoeden van rijden onder invloed van drugs.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd