Gewonde na ongeluk tussen vrachtwagens en auto’s Doenkade Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op de Doenkade N209 ter Rotterdam The Hague Airport heeft woensdagmorgen een ongeluk plaatsgevonden. Vier personenauto’s en twee vrachtwagens waren bij het ongeluk betrokken, één van de inzittenden moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Op de N209 stond een pechgeval, daar wilde een ander voertuig voor remmen waardoor er weer iemand anders achterop botste. De auto waar tegen aan werd gereden kwam vervolgens weer klem te zitten tussen twee vrachtwagens.

- Advertisement -

Ambulancepersoneel heeft meerdere personen ter plekke nagekeken, uiteindelijk moest één van de inzittenden voor verdere behandeling naar het ziekenhuis worden gebracht.

Vanwege het ongeluk is de N209 tussen de A13 en de N470 in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

 

- Advertisement -

Gerelateerd