Minderjarige jongen slachtoffer van gewapende beroving in Maassluis

Date:

Deel bericht:

Maassluis – De politie is op zoek naar drie jongens die een 15-jarige jongen probeerden te beroven en toen dit niet lukte, probeerden neer te steken. Mensen die getuige waren, worden gevraagd contact op te nemen met de politie.

Donderdagmiddag 19 januari stapte de 15-jarige Rotterdammer rond 17.40 uur bij de Stationsstraat in Maassluis uit de metro. Direct bij het oversteken van de straat wordt hij aangesproken door een drietal.

- Advertisement -

De jongens probeerde het slachtoffer van zijn spullen te beroven. Als dit niet lukt, pakt één van de jongens een mes en probeert het slachtoffer te steken. De jongen weet dit te ontwijken. De jas wordt geraakt, maar gelukkig blijft hij zelf ongedeerd.

Getuigenoproep
De politie laat weten dat de drie daders rond de 16 of 17 jaar oud zijn. Alle drie de jongens waren in het zwart gekleed.

De politie is gezien het tijdstip ervan overtuigd dat mensen bij het station getuige moeten zijn geweest van het voorval. Zij worden gevraagd contact op te nemen met de politie.

Tips kunnenaan de politie telefonisch worden doorgegeven via 0900-8844 of via het online tipformulier. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem via de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd