Moeder overleden na schietpartij op parkeerplaats winkelcentrum in Zwijndrecht, dochter zwaargewond

Date:

Deel bericht:

Zwijndrecht – Een bizar tafereel zaterdagmiddag op de parkeerplaats van een winkelcentrum aan het Hof van Holland in Zwijndrecht. Een man schoot een 66-jarige vrouw en haar (38) jarige dochter midden op de parkeerplaats neer. Toen hij zag dat de moeder nog bewoog schoot hij vermoedelijk nog een keer, blijkt uit getuigenverklaringen aan Rijnmond.

Omstanders wisten niet wat ze zagen op de drukke zaterdagmiddag. De man liep met een vuurwapen over straat en liep achter de jongste vrouw aan. Hij schoot daarbij vermoedelijk ook in de lucht. Bij de auto van de slachtoffers schoot hij ze allebei neer.

- Advertisement -

De moeder stierf vrijwel meteen ter plekke. Haar dochter is gereanimeerd en met een spoedtransport overgebracht naar het Erasmus MC. Zij verkeerde op dat moment in kritieke toestand. Het is niet bekend hoe het nu met haar gaat.

De verdachte is na de schietpartij op de vlucht geslagen, Vermoedelijk in een BMW welke van hem zelf is geweest. De politie heeft de gehele dag en avond onderzoek verricht. Het vermoeden bestaat dat het incident in de relationele sfeer moet worden gezocht.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Auto belandt in water Oude Maas in Heinenoord

Heinenoord - Vandaag is een auto te water geraakt in de Oude Maas ter hoogte van de Boonsweg...

Wereldwijde computerstoring treft Rotterdam The Hague Airport

De wereldwijde computerstoring zorgt voor ook grote problemen bij luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Vooral het inchecken verloopt...

Tankautospuit Groene Tuin keert terug: volledig hersteld en verbeterd na ongeluk

Rotterdam, 18 juli 2024 – Na een lange periode van afwezigheid is de brandweerwagen van de kazerne Groene...

Maaltijdbezorger overleden bij verkeersongeval op N209 in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 18 juli heeft er een dodelijk ongeval plaatsgevonden op de N209 in Rotterdam. Dit heeft...