Autogarage gesloten voor inbouwen geheime ruimtes Drievriendenstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een Rotterdamse autogarage is door de gemeente Rotterdam voor drie maanden gesloten. De politie viel het pand binnen na langdurig onderzoek in het kader van ondermijnende criminaliteit. In de garage werden auto’s omgebouwd, zodat er verborgen ruimtes in beschikbaar kwamen.

De politie deed lang onderzoek en viel het pand binnen. Een 50-jarige Rotterdammer werd aangehouden als verdachte. Tijdens de inval stonden er verschillende voertuigen in de garage die reeds waren omgebouwd. Deze ruimtes kunnen worden gebruikt voor onder andere drugstransport en zijn bij wet verboden. Auto’s die worden aangetroffen met een verborgen ruimte worden vernietigd.

- Advertisement -

De auto’s die in de garage stonden zijn in beslag genomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd