Zeven aanhouding tijdens Feyenoord – Ajax, politie is tevreden

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is tevreden over het verloop van de wedstrijd Feyenoord – Ajax. Bij aankomst was er enige tijd wat onrust, de politie moest toen ingrijpen en zette onder andere een waterkanon in. In totaal werden er tijdens en rondom het duel 7 aanhoudingen verricht.

Bij aankomst van de spelersbus staken supporters fakkels af. Een aantal van deze fakkels werd richting de politie gegooid. Door snel optreden was de situatie snel weer onder controle en bleef het erna rustig. Er zijn niet meer aanhoudingen verricht dan tijdens een “normale” wedstrijd.

- Advertisement -

Feyenoord speelde De Klassieker met 1-1 gelijk.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd