Tweetal op scooter trappen man tijdens uitlaten honden in Barendrecht

Date:

Deel bericht:

Barendrecht – De politie is een onderzoek gestart naar een mishandeling op het fietspad aan de Sweelincklaan in Barendrecht. Daarbij werd een man mishandeld door twee personen op een scooter. 

Zondag 22 januari liep de man tijdens het uitlaten van zijn honden rond 19.20 uur op het fietspad aan de Sweelincklaan. Van achter kwam een scooter met daarop twee personen die hem in zijn rug hebben getrapt.

- Advertisement -

Door de trap is de man voorover geloven. Omdat hij herstellend was van een hernia, zit de man opnieuw weer thuis en kan ook zijn werk niet hervatten, zo laat de politie weten.

Getuigenoproep
Volgens de politie kwam de scooter uit de richting van de Voordijk en is het tweetal de rotonde overgestoken van de Sweelincklaan af in de richting van de Middeldijk.

Misschien hebben mensen rond deze tijd het tweetal zien rijden en hebben ze camerabeelden uit de omgeving. Mogelijk weten anderen de identiteit van de twee opzittenden. Alle informatie is welkom.

Tips melden kan aan de politie via 0900-8844, of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000. Ook kunt u tips melden bij de wijkagent.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Grote brand legt restaurant kinderboerderij volledig in de as 3e Barendrechtseweg Barendrecht

3e Barendrechtseweg, Barendrecht - Zaterdagmiddag 13 april rond 13.52 uur is er brand uitgebroken in een restaurant op...

Dode na ongeluk tussen auto en vrachtwagen A29 Barendrecht

Barendrecht - Op de A29 is zaterdagmorgen 30 maart een automobilist om het leven gekomen nadat deze achterop...

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Vier mannen gezocht na woningoverval aan Alblas in Barendrecht

Barendrecht - De Politie is op zoek naar vier mannen, nadat zij een overval pleegden op een woning...