Vluchtauto gevonden en invallen woningen in zoektocht naar verdachte schietpartij Zwijndrecht

Date:

Deel bericht:

De politie is afgelopen zaterdag in twee woningen in Rotterdam-Ommoord binnengevallen in de zoektocht naar de 49-jarige Minh Nghia Vuong. Hij wordt gezocht voor de aanslag op het leven van een 66-jarige vrouw en haar 38-jarige dochter uit Dordrecht. 

Op zaterdagmiddag schoot hij op het parkeerplaats van het winkelcentrum in Zwijndrecht zijn 66-jarige ex-schoonmoeder dood, de 38-jarige vrouw zijn ex-partner raakte ernstig gewond en ligt nog altijd in het ziekenhuis.

- Advertisement -

De politie viel kort na het incident twee woningen in Rotterdam-Ommoord binnen. Het gaat om woningen aan Pater Pirehof en het Von Ossietzkypad. In de woningen is de verdachte niet aangetroffen. Het is niet bekend of zijn ex-partner nog in één van de woningen woonachtig was. Buurtbewoners melden aan Rijnmond dat ze recent nog gezien zou zijn geweest.

De politie trof wel de vluchtauto van de verdachte aan op het Veldslahof in Zwijndrecht. Volgens de politie rijdt de verdachte nu in een Skoda Octavia met het kenteken KV-121-F.

De politie ontving al snel tientallen tips, echter is de verdachte moeilijk te vinden. Hij heeft om deze reden ook de bijnaam “Lucky”. De verdachte heeft een strafblad van enkele tientallen pagina’s.

 

- Advertisement -

Gerelateerd