Vluchtauto gevonden en invallen woningen in zoektocht naar verdachte schietpartij Zwijndrecht

Date:

Deel bericht:

De politie is afgelopen zaterdag in twee woningen in Rotterdam-Ommoord binnengevallen in de zoektocht naar de 49-jarige Minh Nghia Vuong. Hij wordt gezocht voor de aanslag op het leven van een 66-jarige vrouw en haar 38-jarige dochter uit Dordrecht. 

Op zaterdagmiddag schoot hij op het parkeerplaats van het winkelcentrum in Zwijndrecht zijn 66-jarige ex-schoonmoeder dood, de 38-jarige vrouw zijn ex-partner raakte ernstig gewond en ligt nog altijd in het ziekenhuis.

- Advertisement -

De politie viel kort na het incident twee woningen in Rotterdam-Ommoord binnen. Het gaat om woningen aan Pater Pirehof en het Von Ossietzkypad. In de woningen is de verdachte niet aangetroffen. Het is niet bekend of zijn ex-partner nog in één van de woningen woonachtig was. Buurtbewoners melden aan Rijnmond dat ze recent nog gezien zou zijn geweest.

De politie trof wel de vluchtauto van de verdachte aan op het Veldslahof in Zwijndrecht. Volgens de politie rijdt de verdachte nu in een Skoda Octavia met het kenteken KV-121-F.

De politie ontving al snel tientallen tips, echter is de verdachte moeilijk te vinden. Hij heeft om deze reden ook de bijnaam “Lucky”. De verdachte heeft een strafblad van enkele tientallen pagina’s.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Opnieuw explosie in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam-Crooswijk is afgelopen nacht geprobeerd om een explosief...

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...