Arrestatieteam schoont bouwmarkt Karwei na overval Hoofdweg Capelle aan den Ijssel (video)

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Een donkergetinte man is woensdagmorgen iets na 08.00 uur het filiaal van Karwei aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel  binnengedrongen. De man bedreigde het aanwezig personeel met een vuurwapen en eiste geld.

- Advertisement -

Omdat niet zeker was of de man daadwerkelijk was gevlucht heeft de politie het pand ontruimd. Een zwaarbewapend team van politiemensen waaronder het Team Parate Eenheid en de Dienst Speciale Interventies gingen het pand binnen om op zoek te gaan naar een mogelijke verdachte.

Na flink wat zoekwerk in alle vele hoekjes en gaatjes van de winkel en de kantoren werd duidelijk dat de man niet meer in het pand was. Niet veel later kwam naar buiten dat de verdachte al vluchtend richting Nieuwerkerk aan den IJssel is gezien.

De politie doet verder onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd